lördag 7 mars 2009

En hel vecka sen sist....

Tiden bara rusar iväg. Har varit ledig från jobbet den här veckan så det har varit mycket pluggande. Ska lämna in en uppgift nästa fredag och sen salstenta helgen efter. Det var länge sen. Senast när jag pluggade i Halmstad hösten 04.
I fredags var vi ledig från dagis och tog tåget till Ockelbo och hälsade på Wideen och Ida. Camilla mötte upp oss på stationen och sen gick vi tillsammans ner till Marstrand.
Vi fick jätte god lunch och de stora barnen lekte så bra tillsammans och underhöll de små. Sen kom mormor och mötte oss och vi åkte tåg tillsammans hem. En heldag hemma i byn....
I dag blev det som det nästan alltid blir. En sväng på stan. Men i dag choppades det. Henrik hittade eftermånga månaders letande ett par överdragsbyxor att ha ute i snön. Det är ju lite mer sånt nu förtiden än för 5 år sen.
Jag köpte ett par nya vinterkängor. Mina gamla läker in vatten och det väder som det varit nu är det inte roligt.
Så köpte vi en spikmatta som ska vara bra mot de mästa spänningar som finns i kroppen. Henrik provade den när vi kom hem. Han tyckte den var skön, smärtan försvan efter några minuter och övergick i värme. Jag får testa sen.
Sen blev det som det ofta blir. Lunch på chursch street. Här är vi först i kön som vanligt.....
Klara tycker nötterna där inne är såååå roliga och så får man ju slänga på golvet.





Inga kommentarer: