fredag 14 oktober 2011

Sjukstuga

Jag har legat deckad denna vecka och är fortfarande inte pigg.
Jag hade känt mig små krasslig i hela helgen. Men efter Hugos kalas i söndags kom frossan och febern. Sen på måndagen blev min onda hals så öm att jag har kunnat gjort vad som helst för att få värken att försvinna.
Så på tisdag, efter en helvetes natt ringde jag HC. Fick träffa Dr redan på fm. Halsfluss och 10 dagars penicillinkur. Har ätit i tre dagar nu och kan nog se en vändning. Men det gör fortfarande ont i halsen och trycker i öronen. Men i natt fick jag sova ostört utan febertoppar.
Jag skulle ha jobbat helg men det kommer inte gå. Är helt slut efter denna pers. Och har för ont än. Så får kurera mig i helgen.

Jag har utan problem kunnat hålla mig till Cambridge sopporna då det varit skönast för halsen. Och så lite frysta hallon med grädde är skönt för halsen.
Så nu har jag nått mitt första STORA mål -20 kg. Det tog mig 22 veckor. Med både med och motgångar. Men det har gått förvånansvärt bra.
Min största vinst. Inget söt sug!!!!


Skickat från min iPhone

1 kommentar:

Tessan sa...

All cred till dig Malin, du har avarit suveränt duktig med viktminskningen! Nu hoppas vi att du blir frisk så vi kan börja ut och röra på oss i höstmörkret.